HAIR REPAIR – Ny teknik inom hårvård!

Hair Repair är en revolutionerande metod för hår som utstått mycket slitage och påfrestning under lång tid. – Där inga andra produkter kan hjälpa dig – Är detta din lösning på ett långvarigt problem.

Skador på håret kan orsakas av många olika saker, t.ex. kemiska behandlingar, värmestyling och miljöfaktorer. Läs även hur håret kan avslöja din hälsa här. Men nu finns det en ny teknik som kan hjälpa till att reparera skadorna och återställa håret till dess forna glans, friskhet och styrka.

Magisk formula för ett riktigt Hair Repair – Kit

Efter flertalet år i laboratoriet har forskarna bakom Eyracure äntligen funnit den magiska formulan som kan återställa skadat hår till dess friska och ursprungliga status på djupet. Detta via en molekylär sekvens.

Hair Repair från Eyracure går till som så att:

Den funktionaliserade biomolekylen aktiveras under UV-ljus och när molekylerna aktiveras så återskapas hårets skadade sulfidbindning. Vilket innebär att de skador på håret som tillkommit genom tex. att man blekt håret eller använt sig av andra kemiska behandlingar eller värmande redskap för håret som på olika vis utsatt håret för extrem påfrestning. Kan nu repareras och göra så att håret känns som nytt. Läs även hur håret – talar om hur du mår!

För att få bästa resultat upprepar du behandlingen redan efter en vecka. Efter det räcker det att du gör behandlingen ungefär var sjätte vecka för att fortsätta hjälpa håret att behålla sin friska glansighet.

Detta är verkligen den nya tekniken på marknaden och det blir inte sämre av att den är en helt miljövänlig produkt. Helt fri från parabener och andra skadliga kemiska innehåll. Läs mer om permanent hårborttagning på mingranne.se

Detta ingår i ett utav paketen: Hair Repair

hair repair - UV-borste

KOM I GÅNG: INTENSIVT ÅTERSTÄLLANDE AV BINDNINGAR

1 behandling (2 påsar x 1), UV-borste, sprayflaska, 1x Finisher

Du använder Eyracure så här:

Se även länk till video här – https://youtu.be/AaoWloHWByU

  1. Borsta noggrant igenom ditt hår – Schamponera det och skölj (Ta inte i något balsam) Handdukstorka nu håret ordentligt
  2. Nu blandar du samman BONDBUILDER och ACTIVATOR i glasflaskan – Fyller med vatten till strecket för att sedan skaka noga
  3. Spraya ditt hår noggrant från roten ut till toppen.
  4. Sätt i gång UV-borsten och borsta noga igenom hela håret minst en gång.
  5. Skölj ur håret med endast vatten – Applicera slutligen i FINISHER i håret och låt det verka i ca. 3-5 min. – Skölj noga ur.

Är ditt hår av någon anledning svårt att reda ut? Så använd din vanliga borste innan du tar i: Intense Bond Restoration (För att reda ut tovor)

Det är viktigt att du använder hela dosen och inte sparar några vätskor efteråt. Tvätta sedan ur både flaska och munstycke noga efter att du använt klart allt.

FINISHER räcker till två behandlingar. Du kan därför använda halva flaska per “Intense Bond Restoration-behandling. Maximal effekt ser du först om 2-3 dagar efter behandlingen. Då har håret återgått till sin vanligt “rutin”

När du provat allt och ingenting fungerar! Eller när du inte vill prova allt – Utan vill ha det bästa med en gång! – Då har du kommit rätt!

Allt om Hair Repair läser du på – https://eyracure.com

Om du vill vet vad som kan orsaka skadat hår? Följ länken här!

Läs mer spännande artiklar här på bloggen om tex: Vad är AI?

You may also like...